åh härliga sommar..

åh härliga sommar..
Vackert eller vad?

Här satt jag på bryggan och njöt av solen.
anki vid vattnet.    
ler.

                                                       
håret blååste.

Vilken bra dag! Taaack solen, jag tackar dig! ^^
Den ger en verkligen livslust.

yeeh.

lite vanligt trams

Idag var jag ute och hämtade ett paket på posten och där i var de tre efterlängtade parlamentetfilmerna.
Såg volym 2 ikväll och kunde inte sluta skratta, fy satan vad roliga de är! Vad får de allt ifrån undrar man..?
Men alla i parlamentet är ju inte bra och roliga, den där jävla Annika Lantz tycker jag ska försvinna för gott ur televisionen! Hon hör fan inte hemma där... usch usch usch. Man sitter och asflabbar och sen ser man Annika i bild och blir typ nervös eller stannar upp liksom - måste lyssna, måste lyssna. Hon kanske säger något bra den häär gången. Men nejdå!

En grej hon sa var ju helt sär:
"Jag tycker att det är självklart att homosexuella ska få adoptera barn, däremot ska man vara noga med att det här kräver total öppenhet mellan föräldrarna och barnet. Att de så fort som möjligt, så tidigt som möjligt sätter sig ner vid köksbordet och berättar, pappa och pappa... det är en sak jag måste säga. Jag är inte ditt riktiga barn."

OMG! Lyssna bara. Jag blir så förbannad.

Tacka vet jag Johan Ulveson. Han fattar sig alltid kort och trasslar aldrig till det, nästan aldrig i alla fall. Eller ja, då är det ju iaf roligt. Inte som jävla Lantz som bara gör bort sig hela tiden.

"- Vad har grönalund och liseberg gemensamt?
- Båda ligger i olika städer."

I början tänker man, fan vad tråkigt. right? men det är ganska kul när man tänker på det lite längre.
Fast sen kanske det blir tråkigt igen. hmm, jag börjar bli trött.

Min absoluta favorit är självklart Robert Gustafsson. Han är så himla skön asså, så jäkla härlig! Han går ju inte att jämföra med någon annan, och det är faktiskt sant!


Lite skumma saker;
Vem gjorde senast?
sov i din säng: Det var jag det. ;P
såg dig gråta: Martin (bror) var sist ja.
fick dig att gråta: pappa, of course.
fick dig att börja skratta: Parlamentet.., annars var det fan han som gav mig rosorna.
du gick på bio med: Ludde tror jag, Bambi 2.. weeii.
du gick på stan med: min kusin Sofia som jag inte sett sen hon var liten! <3
skickade ett e-mail till dig: jävla reklam, annars en kille som jag sökt jobb hos.
skickade ett sms till dig: Martin.. (inte bror)


studenten 2006.

Ja, nu tänkte jag skriva lite om min student som jag tog den 8:e juni 2006. Fint datum, men den 8/7 är ju definitivt finare... då är det nämligen min födelsedag! Men det är en annan femma och jag känner mig inte speciellt glädjefylld inför att fylla 19 år, men jaja..

Det var en spännande upplevelse, studenten.. alla var glada och sugna på att springa ut, slippa skolan och gå vidare i sina liv. Men fan vad blåst man känner sig nu! Studenten var fan inge kul, självklart var det kul att festa med vännerna och bli firad, men firad för vad egentligen... Grattis, nu är du arbetslös! jävla loser. Jag som trodde det skulle vara lätt att få jobb och inte kunde jag väl drömma om all den press som jag fått på mig nu. Vad är det med folk? Låt mig vara fan!

Skaffa jobb och komma ut i samhället? Men ge mig ett jobb då! Visste inte att det skulle vara så svårt att få ett jobb, visserligen är ju personer med utländsk bakgrund mycket eftertraktade på arbetsmarknaden och det är svårt att få "vanligare", lite lättare jobb eftersom vi måste slussa in dem i vårat "system". Men nån måtta får det ju vara, barnskötare till förskola, någon?

Oj, helvete vad allt blev deprimerande nu. Jag skulle ju skriva om min härliga studentdag.. hmm.

Det var en jättefin dag och Stefan köpte massa öl så det räckte gott och väl till oss alla där bak i bilen. Det var ju dock inte så bra att han valde att låna pengar till hyran för att köpa all öl och jag hade ju inte ens bett honom. Jag hade ju redan öl och sprit så det räckte, men han ville väl göra ett gott intryck på kompisarna och det var trevligt.. jajjamen!

student 06. Timmie, jag och Stefan.Här är vi.
Timmie, jag och Stefan, precis innan vi skulle åka iväg med bilen.
Shit vad kort  jag är. Nää, det är de som är långa! hehe.

student 06.
Martin (lillebror) närmast kameran, Timmie, bäbis-ann, Stefan, jag och Kent.
Kent är min lådsasfarsa som är väldigt lik mig till sättet, eller så är det jag som är lik honom. Troligtvis är det så det är. Han har i alla fall haft en stor inverkan på mitt liv och jag ser upp till honom. Varför vet jag inte riktigt, eftersom han har svårt med det mesta, men han är han och han är bra! ;D

räääggerbilen ;D
Räääggerbilen som vi åkte med. ;D

Betygen är jag nöjd med, inte för att jag kämpat hårt, men för att inte ha varit där så mycket är mina betyg riktigt bra. Men jag lär mig ju bäst genom egna erfarenheter som fastnar kvar i mig och inte genom att läsa böcker hit och dit. Att läsa har jag aldrig varit intresserad av.
Hela slutspurten innan studenten var ångestladdad och gjorde mig jättestressad, men jag fick hjälp av många bra vänner som ställde upp för mig. Tänkte passa på att säga tack än en gång till er!

Ann

moi.

Vem är jag annars då?
                  Ja, jag är formad av allt möjligt.                
Men jag har ju skrivit lite om mig själv
                           som du ser om du klickar på Ann / druvan här till höger, 
             sen är det bara att fråga om det är något du vill veta.

                    nepp, nu blir det soffan och film som jag tidigare nämnt. natti natt!


Här bor jag.
Utanför mitt fönster på södermalm.

Jag på bussen.

Jag.
Här sitter jag på stockholmsbussen påväg hemåt. Jag hade lite tråkigt och inte mycket att ägna mig åt, så kameran var ett bra val att lägga överst i väskan.

yey! jajjamensan..

yey! ;D 
Skinnpaj och badshorts make my day.   

jajjamensan. 
                                                        riktig räääggerbrud.                             

Det tog sin lilla tid.

yao, nu är man äntligen här. det tog sin lilla tid...
Jag är lite skeptisk till sånt här,.. bloggande. Min nuvarande dagbok har jag inte skrivit i sen 2004 ungefär skulle jag tro. Jag har en tendens att aldrig orka skriva något vettigt eller avsluta något jag börjat skriva om. Det blir bara massa osammanhängande dagar här och där, och vad är det för nöje med det?
Tacka vet jag när man skrev roliga kärleksberättelser och önsketänkande saker som man ville skulle slå in när man var liten, det är värdefulla minnen idag det vill jag lova. Men att pappa läste min dagbok hela tiden och skrev små kommentarer här och där KAAANSKE bidragit till att jag inte är så öppen med saker ur mitt liv och inte har lika stor fantasiförmåga.
Eller det kanske jag har? ;P Jag gillar hursomhelst mer att skriva om, och hitta på andra personer, än att skriva om mig själv. Men varför inte ge det ett försök?
Blev lite intresserad när jag såg Hannahs blogg, so what the hell, I got to try.